Vízivilág bemutató London közepén: Sea Life London Aquarium

A Sea Life London Aquarium (Tengeri Élet Bemutató) Európa egyik legnagyobb tengeri gyüjteménye, mely London turista központjában található, közvetlenül a London Eye mellett, a történelmi megyeháza épületében így minden irányból könnyen megközelíthető. Kapuit 1997. március 31-én nyitotta meg, de népszerűsége azóta is töretlen.

alt

A bemutató elsődleges célja, hogy szórakoztató és egyben tanulságos módon neveljen a természet tiszteletére.
A látogatók a több mint 2 millió liter vízben tengeri élőlények ezreit csodálhatják meg - a világ minden részéről több mint 500 tengeri halfajta él itt valamint a több mint 40 cápa, amelyek 12 különböző fajtához tartoznak.

alt

14 tematikus zónát alakítottak ki a 3 emeleten, ahol rendszeresen interaktív nyilvános állatetetéseket és búvárbemutatókat tartanak.

Érdemes a látogatásainkat az etetések időpontjai köré szervezni amik igazan nagy élményt nyújtanak még a legkisebbeknek is:

  • 11.30 rája etetés

  • 13.00 etetés az esőerdőben

  • 14.30 cápa etetés

  • 15.30 etetés a korallzátonynál

  • 16.30 etetés az esőerdőben

  1. s-media-cache-ak0.pinimg.com

  2. www.firstnews.co.uk

Benedek Ágota

Magyar idegenvezető Londonban. Ha velem sétálsz megmutatom London azon arcát amely az útikönyvekben nem szerepel, de izgalmasabb mint a ’hivatalos’ útvonal. :) www.facebook.com/idegenvezeteslondon

London

Subscribe to Idegenvezetés Londonban

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!