Bizonyára tudjátok, hogy Londonban mára már csak egyetlen magyar étterem működik sajnos, az pedig a ’The Rosemary Organic Hungarian Restaurant’ a város dél-keleti részén, New Cross Gate szomszédságában (SE14 5AA).
The Rosemary
Organic Hungarian Restaurant honlapja

alt

alt

alt

Misi a magyar tulajdonos nem csak arra fektet hangsúlyt, hogy a berendezés autentikusan magyar legyen és magyar kézművesek munkáját dícsérje, de mert ő maga is korongozik, hamarosan minden tál és tányér is kézzel készített lesz!

alt

Mindamellett a kitűnő alapanyagok ellenőrzött organic/bio termesztésből származnak, tehát a minőségre sem lehet panasz. Én már számtalanszor teszteltem a menüt, még sohasem csalódtam. Sőt mi több, gesztenyepürét is lehet kapni ami viszont a gyengém! :)

alt

Az étterem egyébként közösségi térként is szolgál, rendszeresen tartanak itt pl. tangó tánc tanítást, koncerteket de rendszeresek a képzőművészeti kiállítások és egyéb közösségi fórumok is.

alt

Mivel Misi is szerelmes Londonba, abban egyeztünk meg, hogy amikor látogatóba érkeztek az étterembe egy kiadós lakomára és az ’Idegenvezetés London’ jelszót neki szegezitek, akkor ő vendégül lát benneteket egy-egy forró italra, ami lehet tea, kávé, forró csoki... ;)