Sokat spórolhat aki nem csak Londont, de Angliát is szívesen járja: English Heritage Membership

Sokan vagyunk akik bár nagyon szeretjük Londont, alkalmanként mégis arról ábrándozunk, hogy pár napra szívesen magunk mögött hagynánk, csak hogy bejárhassuk környékét, a tipikus angol vidéket is. Anglia az Egyesült Királyság legnagyobb területi egysége, itt lakik az össznépesség 84%-a, azaz hozzávetőleg 54 millió ember a teljes kb. 64 millió lakosból. Ez a hatalmas terület csak úgy hemzseg a látnivalóktól, melyek közül nagyon sok Londonból egyszerűen elérhető, akár egy napos túra keretében is.

alt

Aki szereti a melegebb napokat kirándulással, túrázással tölteni, annak nagyszerű lehetőségnek tűnhet az English Heritage Membership, azaz ha csatlakozik az ’Anglia Öröksége’ programhoz. Ezt gyakorlatiag az évente egyszeri tagdíjbefizetéssel megteheti, cserébe a következőkre lehet számítani:
- Korlátlan számú belépés több mint 400 történelmi helyszínre - A helyszíneken ingyenes vagy kedvezményes belépést biztosítanak - Tagokhoz ingyenesen megérkezik a havi Heritage magazin valamint egy kézikönyv is - Gyerekek akár ingyen is csatlakozhatnak egy-egy taghoz a látogatásokkor Az éves tagsági díjak az alábbiak szerint alakulnak:
- egyéni felnőtt tagdíj £52/év - 2 felnőtt tagdíj £92.50/év - családos egyéni felnőtt £52/év (max 6 gyerek csatlakozhat) - családos 2 egyéni felnőtt £92.50/év (max 12 gyerek csatlakozhat) - nyugdíjas £43.50/év - nyugdíjas + egy felnőtt kisérő £78/év - 2 nyugdíjas £67/év - tanuló £43.50/év

alt

Ha állandó átutalással fizetjük a tagdíjat (direct debit), az elso 3 hónap tagdíját nem kell kifizetnünk.
A látogatható helyek teljes listáját az alábbi linken találjátok, további információkkal egyetemben:
www.english-heritage.org.uk

alt

  1. www.english-heritage.org.uk

  2. s-media-cache-ak0.pinimg.com

  3. www.english-heritage.org.uk

Benedek Ágota

Magyar idegenvezető Londonban. Ha velem sétálsz megmutatom London azon arcát amely az útikönyvekben nem szerepel, de izgalmasabb mint a ’hivatalos’ útvonal. :) www.facebook.com/idegenvezeteslondon

London

Subscribe to Idegenvezetés Londonban

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!