Még elutazni sem kell Londonból: házhoz jön a síterep

Úgy tartják Londonban minden megtalálható, ami nem, az egyszerűen nem is létezik. Ez valószínüleg igaz lehet, ha arra gondolunk, hogy még egy igazi sípályát is találunk, nem több mint 30 percnyi vonatútra London belvárosától.

alt

A Snow Centre névre hallgató komplexumban olyan körülményeket teremtettek, amelyre minden síelő vagy snowboardozó vágyik, legyen az kezdő, haladó avagy profi lesikló. Az Egyesült Királyság két leghosszabb havas lejtőjét találhatjuk itt a maguk 160 méteres magasságával és egyenként 30 méteres szélességével, mely a síelők és a snowboardosok minden igényét kielégíti.

alt

Londonban ritkán esik a hó és ha esik is sem marad meg sokáig, így jó ötletnek bizonyult a kicsiknek kialakított havas kert, ahol a legkisebbek ismerkedhetnek meg a hideg csodával. Maga a beltéri sielés talán nem a legolcsóbb szórakozás ám az biztos, hogy maradandó élmény, főleg azoknak akik szerencsétlenségükre ritkán látnak havat vagy esetleg látnak ugyan de nyáron is vágynak rá.

  1. gapyearescape.com

  2. grouptravelorganiser.com

Benedek Ágota

Magyar idegenvezető Londonban. Ha velem sétálsz megmutatom London azon arcát amely az útikönyvekben nem szerepel, de izgalmasabb mint a ’hivatalos’ útvonal. :) www.facebook.com/idegenvezeteslondon

London

Subscribe to Idegenvezetés Londonban

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!