Hogyan spórolj a vonatjegyen az Egyesült Királyságban

Hogyan spórolj a vonatjegyen az Egyesült Királyságban

Aki az Egyesült Királyságban az egyik leggyorsabb és legkényelmesebb utazási módot szeretné választani, azaz vonatozna, annak meglehetősen magas jegyárakkal kell számolnia.

Bárhová is utaznak az országban, a legtöbben a vonatjegyeiket a www.trainline.com weboldalon foglalják le, ami meglehetősen egyszerű és felhasználóbarát megoldás azonban nem feltétlenül a legolcsóbb módja a vonatjegyhez jutásnak.

Azt kevesen tudják ugyanis, hogyha a Trainline applikáción keresztül (tehát nem a weboldalon!) foglalnak jegyet, akkor a Trainline SplitSave nevű szolgáltatásával átszállás esetén meglehet hogy jóval olcsóbban jön majd ki a vonatjegy a végén.

Ugyanígy, vásárláskor érdemes összehasonlítani a jegyárakat a https://trainsplit.com
www.mytrainpal.com
www.traintickets.com oldalakkal is!

extra tipp:
Ha Londonból a skóciai Edinburgh-be tervezel utazni, akkor érdemes a Lumo nevű szolgáltató oldalán körbenézni, nagyon sokszor náluk a legolcsóbb a vonatjegy.

Ha szívesen sétálnál velem London titkos helyszínein, sohasem hallott történeteket hallgatva akkor küldj nekem egy üzenetet, beszéljük meg a részleteket. Persze akkor is írhatsz ha szívesebben követnéd az útikönyvek ajánlatát, azokhoz is vannak elképesztő történeteim. :) Ágota

Ha hasznosnak találod a változatos és izgalmasabbnál-izgalmasabb bejegyzéseket az  "Idegenvezetés London" blogon és Facebook oldalon, akkor kérlek, támogass egy kávé árával, hogy még sokszor találkozhassunk legalább a képernyőn keresztül. www.buymeacoffee.com/agotabf

Read more