A télies idő ellenére biztosan sokan vagytok akik szívesen kirándulnak az ilyenkor színpompás természetben, sőt sállal, sapkával felfegyverkezve még a tengerparthoz is szívesen elutaznak így az év vége felé is.

alt

Ha egy csendes tengerparti üdülőhelyet kerestek akkor az egyik legjobb választás London közelében Seaford lehet, mely East Sussex megyében található, a South Downs hegyvonulat lábánál. Azok számára akik szeretnek a természetben túrázgatni érdemes feljegyezni, hogy a környéken rengeteg kijelölt útvonalat találni melyek keresztül-kasul vezetnek a környékbeli dombokon. A közelben található a The Seven Sisters Country Park is, mely valójában egy természetvédelmi terület valamint egy látogatható de működő gazdaság is, ahol testközelbe kerülhetünk a marhacsordákkal és juhokkal is akár.

alt

Seafordban a tengerpart is emlékezetes látványt nyújt, hasonló fehér sziklákkal találkozhatunk mint amilyeneket Doverben már biztosan sokan láttatok.
Az alábbi linken a környéken átvezető fontosabb turista útvonalakat találhatjátok meg: www.seafordheritagetrails.co.uk/ a következőn pedig a The Seven Sisters Country Farm oldalát böngészhetitek: (http://www.sevensisters.org.uk/index.html)

Londonból nagyon könnyen elérhető Seaford, hozzávetleg 1.5 órás vonatút az egész az alábbi útvonalon:
Victoria vasútállomás - Seaford vasútállomás