Egy napos kirandulás Londonból: Seaford a csendes tengerparti üdülőhely

Egy napos kirandulás Londonból: Seaford a csendes tengerparti üdülőhely

Biztosan sokan vagytok akik szívesen kirándultok a természetben, sőt még a tengerparthoz is szívesen elutaznátok egy kicsit lazítani akár csak egy napra is.

Ha egy csendes tengerparti üdülőhelyet kerestek akkor az egyik legjobb választás London közelében Seaford lehet, mely East Sussex megyében található, a South Downs hegyvonulat lábánál.

Azok számára akik szeretnek a természetben túrázgatni érdemes feljegyezni, hogy a környéken rengeteg kijelölt útvonalat találni melyek keresztül-kasul vezetnek a környékbeli dombokon. A közelben található a The Seven Sisters Country Park is, mely valójában egy természetvédelmi terület valamint egy látogatható de működő gazdaság is, ahol testközelbe kerülhetünk a marhacsordákkal és juhokkal is akár.

Seafordban a tengerpart is emlékezetes látványt nyújt, hasonló fehér sziklákkal találkozhatunk mint amilyeneket Doverben már biztosan sokan láttatok.
Ide kattintva a környéken átvezető fontosabb turista útvonalakat találhatjátok meg.

Londonból nagyon könnyen elérhető Seaford, hozzávetleg 1.5 órás vonatút az egész az alábbi útvonalon:  Victoria vasútállomás - Seaford vasútállomás

Ha szívesen sétálnál velem London titkos helyszínein, sohasem hallott történeteket hallgatva akkor küldj nekem egy üzenetet, beszéljük meg a részleteket. Persze akkor is írhatsz, ha szívesebben követnéd az útikönyvek ajánlatát, azokhoz is vannak elképesztő történeteim. :) Ágota

Read more