Steve Wright egy kiváló művész, aki azokat a tárgyakat használja művészetéhez, melyet az emberek nap mint nap csak úgy eldobálnak. Ezekből azután végtelen fantáziával új tárgyakat kreál, vagy egyszerűen csak dekorációnak használja őket művein, melyeken megtalálhatók tejes üveg fedők, törött babák, játékok elvesztett szemgolyói, megszáradt karácsonyi keksz, műfogsorok, tollak kupakjai, edények de még napokig sorolhatnánk a gazdag zsákmányt, melyet mind beépített. Látszólag értéktelenek ezek a mindennapos tárgyak, de Steve keze alatt új életet nyernek.

alt

A különleges kiállítás london keleti részén, Dulwitch egy csendes, szürke utcájában található. Steve egy meglehetősen sokoldalú művész, az anyagok széles skálájával dolgozik, mint például kézzel festett selymekkel, kötött kelmékkel is melyek színeit és mintáját elsősorban a haiti-i, mexikói, indiai és dél-amerikai népművészeti hagyományok ösztönzik.

alt

A kiállítás csak nagyon korlátozottan látogatható, ebben az évben csak az alábbi időpontokban - jegy foglaláshoz érdemes a művésszel közvetlenül felvenni a kapcsolatot az alábbi e-mail címen: steveparis50@yahoo.co.uk (belépő £10/fő)