Egy farm a nagyvárosban: Woodlands Farm Trust

Egy napos hétvégén kellemes kikapcsolódásnak ígérkezik akár családostul is felkeresni Londonban ezeket a béke szigetének számító kis farmokat, közöttük a Woodlands Farm Trust-ot mely a város keleti részén, Greenwich és Bexley között terül el.

alt

Ez a 89 hektáros működő farm teljesen elvarázsolja a látogatót, olyan illúziót kelt, mintha csak vidéken egy gazdaságban sétálgatna az ember. Sokan nem is tudják, hogy a farm ilyen nagy, de mindenképpen érdemes a környéken is szétnézni ugyanis kis ösvények vezetnek a közeli erdőkbe és tavakhoz ahol a helyi élővilággal is találkozhatunk.

alt

A farm udvarán viszont a szokásos házkörüli állatokkal ismerkedhetük, sőt vannak itt Shetland pónik a gyerekek nagy örömére, valamint Gloucester sertések és Aylsebury kacsák is.

alt

Havonta egyszer a farm körül vezetett sétákat is tartanak, érdemes tehát a részleteket az alábbi honlapon tanulmányozni: (http://www.thewoodlandsfarmtrust.org)

A farm címe: The Woodlands Farm Trust, 331 Shooters Hill, Welling, Kent DA16 3RP

Nyitvatartás: keddtől vasárnapig reggel 9.30 és délután 4.30 között - A belépés díjtalan, de adományokat örömmel fogadnak

  1. photo 1: e-shootershill.co.uk

  2. photo 2: e-shootershill.co.uk

  3. photo 3: e-shootershill.co.uk

Benedek Ágota

Magyar idegenvezető Londonban. Ha velem sétálsz megmutatom London azon arcát amely az útikönyvekben nem szerepel, de izgalmasabb mint a ’hivatalos’ útvonal. :) www.facebook.com/idegenvezeteslondon

London

Subscribe to Idegenvezetés Londonban

Get the latest posts delivered right to your inbox.

or subscribe via RSS with Feedly!