Londoni kilátók TOP 10 (PDF dokumentum)

London egy rendkívül szép város és sokan vannak a látogatók között akik akár a levegőből vagy egy-egy magasabb épület tetejéről is szívesen ránéznének erre a pezsgő nagyvárosra.

Az összeállításban a 10 legjobb londoni kilátó pontot gyűjtöttem össze, ha szeretnéd átnézni akkor neved és e-mail címed megadása után azonnal elküldöm azt a számodra:

**  KÉREM A LONDONI KILÁTÓK TOP 10 VÁLOGATÁST  **


Londoni látnivalók TOP 10 (PDF dokumentum)

Ha valaki életében először jár Londonban, akkor nagy valószínűséggel azokat a látnivalókat szeretné végigjárni, amely a legtöbb útikönyvben szerepel és amelyeket talán már megannyiszor látott a televízióban vagy különböző utazós műsorokban.

Nincs is ezzel semmi baj, viszont egy pár napos londoni kiruccanásba a leghíresebb 10 látnivaló közül sem fér bele mind. Hogy megkönnyítsem a döntést, összeállítottam a londoni TOP 10 látnivaló listáját, benne pontos címekkel, árakkal, valamint pénz- és időspórolási tippekkel.

Ha úgy érzed ez a kis útmutató sokat segítene a tervezett londoni utad során, akkor neved és e-mail címed megadása után azonnal elküldöm azt a számodra:

**  KÉREM A LONDONI  LÁTNIVALÓK TOP 10 VÁLOGATÁST  **

Ha szívesen sétálnál kevésbé ismert de hasonlóan izgalmas helyszíneken, akkor keress engem bizalommal, szívesen megmutatom London azon arcát amit viszont az útikönyvekben sem találsz. :)

Benedek Ágota - londoni idegenvezető
idegenvezetéslondon@gmail.com
FB: @IdegenvezetesLondon
Instagram: @IdegenvezetesLondon
+44 77 6794 6201