A legjobb korcsolyapályák Londonban

A legjobb korcsolyapályák Londonban

Igen, újra itt a korcsolyázós időszak, amikor Londonban egyre-másra nőnek ki a semmiből a kisebb-nagyobb korcsolyapályák. Most nézzük meg hol mit ajánlanak, hátha nektek is megjön a kedvetek egy kis csúszkáláshoz.

Sommerset House (Strand, London WC2R 1LA)

London egyik legszebb korcsolyapályájaként tartják számon a neoklasszikus udvarban minden évben megnyitó pályát, melyet egy 12 méteres, gyönyörűen feldíszített karácsonyfa ékesít. A korcsolyázáshoz karácsonyi zenéket játszanak, valamint frissítőket is kínálnak. Időpontot ide kattintva tudtok foglalni.

Natural History Museum (Cromwell Road, London SW7 5BD)

Sajnos 2021-ben tudtok ennek a gyönyörű, ikonikus épületnek a kertjében utoljára korcsolyázni, ugyanis hamarosan hatalmas építkezések kezdődnek. A kert teljes (és nagyon izgalmas) rekonstrukción esik majd át de így a jövőben sajnos nem lesz hely a korcsolyapálya számára. Idén még utoljára, ide kattintva tudtok helyet foglalni.

Tower of London

A város talán legikonikusabb épülete a Tower of London tőszomszédságában megismételhetetlen élmény korcsolyázni, azonban idén sajnos nem telepítettek jégpályát a füves területre. Az ok prózai, egy nagyszabású projekttel készülnek 2022-re, így máris szükség van a helyre. De mert a későbbiekben újra lesz itt korcsolyapálya, semmiképp sem hagyhatjuk ki a felsorolásból.

Winter Wonderland (Hyde Park, London)

London legnagyobb karácsonyi vásárából sem hiányozhat a korcsolyapálya, melyet a többi pályához hasonlóan, előre foglalt időpontban érdemes meglátogatni. Különleges élmény a hatalmas vásári kavalkádban az a furcsa meghittség érzés míg az ember körbe-körbe suhan a jégen.  Ide kattintva megtaláltok minden fontos információt.

Alexandra Palace (Alexandra Palace Way, London N22 7AY)

A gyönyörű viktoriánus épületben (amit legtöbben csak mint "Ally Pally" ismernek) az év minden napján csúszkálhatunk, ide kattintva pedig minden információt megtaláltok az idei lehetőségekkel kapcsolatban.

Canary Wharf (Canada Square Park, Canary Wharf, London, E14 5AB)

London egyik leghosszabban nyitva tartó időszakos korcsolyapályája a város pénzügyi negyedének közepén. A pálya nagyon népszerű, a csúszkálással kapcsolatos részleteket pedig ide kattintva tudhattok meg.

Ha szívesen sétálnál velem London titkos helyszínein, sohasem hallott történeteket hallgatva akkor küldj nekem egy üzenetet, beszéljük meg a részleteket. Persze akkor is írhatsz ha szívesebben követnéd az útikönyvek ajánlatát, azokhoz is vannak elképesztő történeteim. :) Ágota